dimecres, 30 d’abril del 2008

UBC 13 F. Real Madrid 1





Sí, ho llegiu bé, diumenge passat li vam fotre 13 al Real Madrid.


Fa uns mesos quan vam anar a jugar a casa seva, en teoria anàvem a jugar al camp del rival Fundació Marcet, a la ciutat de Barcelona. Això és el que deia el calendari oficial de la Federació Catalana. Quan vam arribar ens va sorpendre veure en diferents llocs l'escut del Real Madrid. Fins que vam veure en un suro un paper en el que s'informava dels partits previstos per aquell matí. El paper tenia escut del Real Madrid i deia ben clar que a tal hora jugava la Fundación Real Madrid contra la Unió Barcelonista Catalònia. Vaig quedar clavat !!!! Efectivament quan van sortir al camp duien l'uniforme oficial amb escut inclòs. Això de l'escut té la seva importància. L'escut del Barça per exemple no el pot utilitzar cap altra entitat que no sigui directament el Club. La majoria de penyes tenen escuts que s'hi acosten, però el del Barça només és d'ús del Club. És fàcil deduir que en altres llocs es segueixi el mateix criteri. No es tracta doncs de cap penya, de cap grup d'amics ... és la Fundación Real Madrid amb totes les de la llei. A casa seva en el nostre pitjor partit de la temporada sense dubte els vam clavar un 0-6 amb el pare de testimoni per cert. Diumenge passat vam jugar un bon partit en el partit de casa i els hi vam clavar 13. Per cert, podeu veure a la tercera fotografia quina cara et queda quan li fas un gol al Real Madrid.


dissabte, 26 d’abril del 2008

divendres, 18 d’abril del 2008

A Salt 13ena de 80 gimnastes






Diumenge passat l'Anna va tenir la tercera i darrera competició de la temporada, aquest cop a Salt al costat de Girona.




Li va sortir prou bé, amb algun petit error. En aquest esport els erros per petits que siguin són molt més cars que en qualsevol altre, i una dècima et fa pujar o baixar molts llocs. Entenem que ho està fent prou bé i ella està contenta. Els seus resultats han sigut. A Bellvís (Lleida) 8ena de 58, a Vic 27ena de 72 i a Salt 13ena de 80.




A la final s'hi classifiquen les 15 millors i estem esperant confirmació però tot fa pensar que sí que es classificarà perquè de les tres competicons només compten les dues millors. El procés és molt complicat, no compta la posició final de cada competició, sinó la nota treta a cada un dels aparells de les tres competitcions. Imagineu-vos.




En PJ i en Xevi havien dit que els faria gràcia venir alguna vegada. Si es classifica per a la final vosaltrees mateixos, però no té res a veure amb anar a veure un nebot que juga a futbol o bàsquet en el que un partit és una activitat continuada. Aquí la noia ha de fer quatre aparells, cada aparell dura segons i entre aparell i aparell passa una bona estona.




Enfí res més, continuarem informant, la veritat és que a ella li encanta i s'ho passa molt bé.

diumenge, 13 d’abril del 2008

Un gegant



Nois com que ara va d'esports, aquí us deixo un retrato a veure si en trobeu un de la família. Una pista: no és el del mig que té el cap ficat a la cistella.
Aquest equip, per cert, està fent molt bona temporada. I com que aquí ja ens hem menjat a quasi tothom, inclosa la Penya (b), pel maig anirem a Vic. Que preparin la cistella pobrets.

dilluns, 7 d’abril del 2008

Un crac


Com que en Marc no us ho dira per modestia ho dic jo.

L'equip de futbol a on juga en Marti a creat un blog. Fa uns dies l'entrenador hi va pulicar comentaris sobre l'actuacio de cada un dels jugadors en un partit determinat. D'en Marti deia exactement el seguent:

14.-MARTI

Insuperable, ha jugat a un nivell increible, recuperant, repartint i movent el joc com pocs saben fer.Ha realitzat la labor de 2 jugadors sense tansols immutar-se. En partits com aquest es fa impresindible