divendres, 18 d’abril del 2008

A Salt 13ena de 80 gimnastes






Diumenge passat l'Anna va tenir la tercera i darrera competició de la temporada, aquest cop a Salt al costat de Girona.




Li va sortir prou bé, amb algun petit error. En aquest esport els erros per petits que siguin són molt més cars que en qualsevol altre, i una dècima et fa pujar o baixar molts llocs. Entenem que ho està fent prou bé i ella està contenta. Els seus resultats han sigut. A Bellvís (Lleida) 8ena de 58, a Vic 27ena de 72 i a Salt 13ena de 80.




A la final s'hi classifiquen les 15 millors i estem esperant confirmació però tot fa pensar que sí que es classificarà perquè de les tres competicons només compten les dues millors. El procés és molt complicat, no compta la posició final de cada competició, sinó la nota treta a cada un dels aparells de les tres competitcions. Imagineu-vos.




En PJ i en Xevi havien dit que els faria gràcia venir alguna vegada. Si es classifica per a la final vosaltrees mateixos, però no té res a veure amb anar a veure un nebot que juga a futbol o bàsquet en el que un partit és una activitat continuada. Aquí la noia ha de fer quatre aparells, cada aparell dura segons i entre aparell i aparell passa una bona estona.




Enfí res més, continuarem informant, la veritat és que a ella li encanta i s'ho passa molt bé.

5 comentaris:

j ha dit...

Impressionant!! és una crack!

pitxu ha dit...

Ja tenim confirmació oficial, l'Anna s'ha classificat per a la final

Martí ha dit...

M'agrada molt veura com triomfa i com aprén cada dia més,però a les competicions,en el terra, tots els equips fan la mateixa música,(i per no dir una altra cosa),cansa molt!Tot i així, sort Anna

xaviercapicua ha dit...

Ja entenc que potser és una mica pal, i més comptant això que diu en Martí de la música, però aviseu de la final. Les fotos prometen. Una crack. Per molts anys.

Raimon senior ha dit...

Fantastic!!!!! Felicitata ANNA. Si podem vindrem a la final