dijous, 26 de març del 2009

Hem estat a La Corunya











Hem estat a La Corunya com a patrocinadors de l'hoquei patins seguint la fase final de la Copa del Rei que finalment va guanyar de manera totalment injusta un equip d'una ciutat que té una plaça molt més lletja, Mare de Déu, que la magnífica plaça de Manlleu.


Trossos molt bonics i la veritat altres sorprenent lletjos i de mal gust. Enmig d'un carrer amb cases baixetes i característiques et trobaves un edifici "Can Reig" per exemple.

Tots els restaurants tenen aparador i allà exposen la seva mercaderia. Hi veus escamarlans enormes, navalles ... però el pop és a tots, molt curiós. La plaça de l'ajuntament és molt espectacular i bonica.
Per uns forasters com nosaltres sorprèn la cantarella tan accentuada que tothom té quan hi parles. Hem sentit molt poc gallec i pràcticament no hi ha cap rètol en aquesta llengua.

La platja de Riazor i Orzan és enorme i en plena ciutat i és molt agradable passejar-hi. Vam baixar a la sorra i ens vam endur a Barcelona petxines i pedres. Enfí hem estat a la Corunya i molt contents.

2 comentaris:

xaviercapicua ha dit...

M'agrada la crònica. Però mira, si s'ha de perdre, de manera justa o no, que sigui sempre contra el Vic. La resta, molt bé. Gràcies per explicar-ho. Vàreu provar el pop o no?

Raimon senior ha dit...

Sort que us va agradar la ciutat.
Mira que perdre amb un equip de poble....!!!!
No se ben be perque però a la mare no l'ha contrariat que el Ba´ça perdes!?!?!?