dijous, 7 de febrer del 2008


"Vetuaquí" com els avis tenen a les seves mans els documents que han originat l'existència d'aquest blog, mentre en Bertus i l'Anna fan cara de rumiar que les vacances de nadal ja s'acaben.

El temps passa volant i ara l'àvia ja s'afanya a preparar les velles quaresmes. En un no res ja som a setmana santa, de fet avui fa calor i un sol que peta.

Parlant de petar, m'han petat els bessons de la cama dreta i no sé si podré fer la 1/2 marató que es fa diumenge 10.02.08 al matí pels carrers de Barcelona. En aquestes situacions els corredors fem una cosa curiosa: Correm amb dos euros a la butxaca per si hem de tornar amb el metro. Penseu que la lesió et pot deixar definitivament coix a molts Kms. del punt de sortida i de casa, duent només una samarreteta i pantalons curts..... En fi, ho deia per voleu sortir al carrer a animar. Farem uns voleius entre la Pça. Espanya i el Forum.

Ens veurem el dia de l'aniversari del 0-5, que també ho és del pare.

Aquesta parella tenen els ulls ben blaus.

James.

1 comentari:

Pejots ha dit...

Com que segur que la teva lesió no és com la d'en Ronaldiño, segur que estaràs en forma per a la 1/2 maratò. Truca'm quan surtis que que et vindré a animar..
Pejots