dissabte, 29 de març del 2008

Gimnàs Anna




L'Anna com sabeu s'està convertint en una gimnasta. Entrena tres dies la setmana i algunes setmanes quatre dies. Els entrenaments són de dues hores i mitja i si hi ha un quart dia aquest és de 3 hores. La veritat és que a ella li encanta. Estem descobrint aquest esport que el desconeixíem totalment i comencem a valorar-ne la dificultat i valor.


A diferència de mots altres esports, en aquest només es competeix tres dies l'any, la qual cosa vol dir que estàs mesos i mesos preparant els segons que duren els exercicis del dia del campionat. Totes les hores que has entrenat i tot l'esforç que has fet és per a que surti perfecte en un moment precís i exacte. Ni un segon abans ni un després, en aquell moment.


L'Anna competeix en 4 "aparells" Salt, Terra, Barra d'equilibri i barres assimètriques. Ja ha competit dos dies. El primer al costat de Lleida en un poble que es diu Bellvís, la veritat és que ho va fer molt bé i va quedar la vuitena de 58 gimnastes. El que més ens va sorpendre a ella la primera és fins a quin punt va de debò. Desfilada d'entrada, jutges uniformats, molta parafarnàlia ... El segon dia va ser a Vic, i el que dèiem, el primer exercici no li va sortir bé i això va condicionar la nota total final perquè la resta d'aparells els va fer bé. Va quedar la 27 ena de 72. No està mal però pitjor que el primer dia.
Ara s'està preparant per al dia 12 d'abril que competirà a Salt. Amenacem en explicar-ho.

4 comentaris:

Pejots ha dit...

Ja se li veu a la nena...
En una d'aquestes exhibicions/ competicions ens hi hauríeu de convidar.
PJ's

xaviercapicua ha dit...

El 12 d'abril, on? Les fotos són molt guapes i fa il.lusió de saber que s'ho passa bé. És ben clar que això fa per ella. Gràcies per explica'ns-ho.

j ha dit...

Déu n'hi dó, entre tots fem futbol, bàsquet, vela, gimnàstica, marató,zapping, ...

enhorabona a l'Anna !

Raimon senior ha dit...

....i pesca....