dissabte, 29 de març del 2008

Mallorca Cup










En Martí i jo hem estat tots els dies de Setmana Santa a Mallorca en un campionat de futbol. La primera anècdota és que vam anar amb un barco molt gros i bonic ple de quadres de la Montse Casacuberta. Hem estat allotjats en un hotel de 3* a Santa Ponsa prou correcte. Santa Ponsa té una platja molt bonica i absolutament res més que valgui la pena. La resta són restaurants, bars, souvenirs i hotels.


En aquest campionat hi participen moltíssims equips en totes les categories, benjamins, alevins, infantils ... hi havia equips de Catalunya, València, Galícia, Astúries, Euzkadi, Itàlia i naturalment mallorquins. L'organització ha sigut un 10. Els partits eren a camps diferents pels voltants de Palma i cada equip tenia un autocar que recollia a l'hotel et portava al camp, et tornava a l'hotel ... ni una vegada el vam haver d'esperar ni un minut. Un 10.


La veritat és que ens ho hem passat molt i molt bé. En Martí el veia de tant en tant, estava sota la disciplina d'equip i tot i que érem al mateix hotel i dinàvem i sopàvem al mateix menjador, ho fèiem sempre en taules diferents i fins i tot en horaris diferents. Ha sigut molt bonic veure la pinya que han fet tot l'equip i el que han arribat a disfrutar. Pel que fa al fumbol també ens ha anat de nassos. Vam quedar segons, després d'arribar a la final i perdre-la en temps de descompte amb molta mala sort. A la mitja part anàvem guanyant 1-0 amb un golàs d'en Martí, sí ho sento un golàs tothom ho va dir, però vam tenir la mala sort que ens van empatar de seguida de començar la segona. Després va ser molt igualat i quan passaven 30 segons ens van marcar el segon. La mala sort no acaba aquí ja que l'àrbitre conscient que ens havien marcat fora de temps ens va donar una jugada i vam aconseguir crear una oportunitat de gol i amb el porter batut vam xutar al pal. Catxis.


Enfí una experiència boníssima en tots sentis